sterillium handdesinfecterend middel ikman lk

Sterillium MED 500 ml met handpomp (handdesinfectie ...- sterillium handdesinfecterend middel ikman lk ,Door middel van gebruik van de handdesinfectie van Sterillium MED gaat u virussen, bacteriën, schimmels en gisten tegen. Dit komt doordat de inhoud bestaat uit 85 gram ethanol per 100 gram. Ethanol is een effectieve stof bedoeld voor hygiënische handen.Sterillium MED 1000 ml huidvriendelijke handdesinfectieSterillium onverdund op droge handen aanbrengen zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vingertoppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een gebruiksvriendelijke dispenser die bij voorkeur met de elleboog kan worden bediend.Sterillium handdesinfectans met RVG 500 ml | Merkala.nl

Sterillium is een handdesinfectans op basis van iso-propanol. Zonder geur-, en kleurstoffen en is parfumvrij. Bijzonder huidvriendelijk. Flacon à 500 ml. Wordt geleverd zonder pompje. Dit product is voorzien van RVG nummer: 20663 Tip! Bestel ook een pompje en dispenser mee:

Sterillium handdesinfectiemiddel | Voor o.a. ziekenhuizen ...

Sterillium handdesinfectiemiddel is het meest gebruikte ontsmettingsmiddel voor handen in ziekenhuizen. Inhoud: 100 ml. Werkt o.a. tegen bacteriën, virussen en schimmels Huidvriendelijk Kleurstof- en parfumvrij. Tip: we verkopen ook een speciale desinfectant voor instrumenten. Waar is Sterillium handdesinfectiemiddel voor?

Sterillium® med handdesinfectie 500 ml | Beautywaves

Sterillium Med onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vinger- toppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een gebruiksvriendelijke dispenser die bij voorkeur met de elleboog kan worden bediend.

Sterillium Handedesinfektion 500ml | Curaden Dentaldepot

Handedesinfektionsmittel zum Einreiben, mit kurzer Einwirkzeit (B, T, F, V)

Sterillium® - Home

Sterillium® is an alcoholic hand disinfectant with a proven and successful track record that spans 50 years. Its reliable antimicrobial effectiveness and excellent skin-friendliness make it stand out. The disinfectant is comprehensively effective against bacteria, yeast fungi and enveloped viruses and is especially skin-friendly and ...

Sterillium GEL handdesinfectans 475 ml | Extra voordelig ...

Sterillium GEL is een handdesinfectans op basis van ethanol in gelvorm. Zonder geur-, en kleurstoffen en is parfumvrij. Vervliegt snel. Flacon à 475 ml. Voldoet aan de volgende normeringen: EN1500, EN12791 en EN14476. Tip! Bestel ook een pompje en dispenser mee:

Copyright ©AoGrand All rights reserved