afhankelijkheid ontsmettingsmiddel bedrijfseigenaar

Afhankelijkheid van één opdrachtgever geen beletsel voor ...- afhankelijkheid ontsmettingsmiddel bedrijfseigenaar ,Afhankelijkheid van één opdrachtgever geen beletsel voor het ondernemerschap. 30 januari 2012; Mobiliteitscentra, Ondernemers, Publiek; In de uitspraak speelde mee dat de ondernemer in het jaar daarop wel meer opdrachtgevers had. Bij de beoordeling of iemand ondernemer is, kijkt de rechter naar zaken als de duurzaamheid en omvang van de ...Wat zijn bedrijfsmiddelen? / deadreign.comWat zijn bedrijfsmiddelen? Soms aangeduid als werkkapitaal, bedrijfsmiddelen zijn middelen die eigendom zijn van een bedrijf dat actief worden gebruikt in de lopende werking van het bedrijf. Activa van dit type zijn tastbare zaken zoals apparatuur, of immateriële activa, zoalsWelke minimumbezoldiging moet je uitkeren aan een ...

Sinds 2018 is het Belgisch vennootschapsbelasting tarief significant gedaald. Echter, één belangrijke keerzijde om budgettaire redenen is dat de minimumbezoldiging voor bedrijfsleiders is gestegen. Merk overigens op dat de minimumbezoldigingsvoorwaarde een veel grotere impact heeft dan vroeger! Wat is er veranderd en wat zijn de gevolgen inzake Belgische vennootschapsbelasting voor de ...

Gevolgen voor personeel bij bedrijfsbeëindiging

Het eindigen van jouw bedrijf heeft gevolgen voor jouw personeel. Je kunt met wederzijds goedvinden, of met een ontslagvergunning via het UWV afscheid nemen van jouw personeel.

Minimumbezoldiging bedrijfsleider: nieuwe regels nu al ...

Om te genieten van het verlaagd tarief in de vennootschapsbelasting, moet een kleine vennootschap een minimumbezoldiging betalen aan één van haar bedrijfsleiders.

Minimumbezoldiging bedrijfsleider: nieuwe regels nu al ...

Om te genieten van het verlaagd tarief in de vennootschapsbelasting, moet een kleine vennootschap een minimumbezoldiging betalen aan één van haar bedrijfsleiders. Met het zomerakkoord werd dit minimum van 36.000 euro tot 45.000 euro opgetrokken. Tege

Afschrijving bedrijfsmiddelen | ZZP-Bedrijf

May 08, 2012·Er bestaat ook nog een ander criterium voor bedrijfsmiddelen dat bepaald of je wel of niet mag afschrijven. In dit geval gaat het om een drempelbedrag dat bepaald of de afschrijving mogelijk is.

Minimumbezoldiging bedrijfsleider: nieuwe regels nu al ...

Om te genieten van het verlaagd tarief in de vennootschapsbelasting, moet een kleine vennootschap een minimumbezoldiging betalen aan één van haar bedrijfsleiders. Met het zomerakkoord werd dit minimum van 36.000 euro tot 45.000 euro opgetrokken. Tegelijkertijd werd er een sanctie ingevoerd voor vennootschappen die niet voldoende loon betalen.

Minimumbezoldiging bedrijfsleider: nieuwe regels al ...

Afibel Bv: Minimumbezoldiging bedrijfsleider: nieuwe regels al gewijzigd - Om te genieten van het verlaagd tarief in de vennootschapsbelasting, moet een kleine vennootschap een minimumbezoldiging betalen aan één van haar bedrijfsleiders.

Copyright ©AoGrand All rights reserved